Min tur att bli sjuk

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bättre om min.

Ska börja från början. På tisdag kväll började jag känna mig dålig. Trött ,ont i kroppen och lite andra symtom. Sa direkt till personal på boendet. Så personalen kontakta sköterskan då jag sa ganska direkt att jag vill ta ett prov för att kolla så det inte är covid jag har. Idag har jag haft samma symtom och varit till Gottsunda för att ta testet. Hade självklart munskydd på mig men bad också om gummihandskar så jag hade något på händerna medan jag satt på bussen. Såg till att hålla avstånd. Efter det var det bara raka vägen hem och duschade och tvättade håret.

Annars har jag kollat på Sagan om de två tornen förlängda versionen. Tänker se Sagan om konungens återkomst imorgon. Så imorgon kommer jag skriva ett inlägg om Sagan om ringen trilogin.

Nu på kvällen har jag börjat se om miniserien Chernobyl på hbomaxnordic.

Chernobyl handlar om den kärnkraftsolyckan som hände i Ukraina dåvarande Sovjetunionen den 26 april 1986. Då en av kärnkraftreaktorerna exploderade i chernobyl power plant station. Först ville inte Sovjetunionen erkänna att något hade hänt men när Forsmark uppmätte strålning och kunde spåra det från chernobyl så var sovjetunionen tvungen att erkänna att något hade hänt. Frågan är vad som egentligen hände?

En miniserie på fem delar som berättar vad som hände men framför allt varför och hur det kunde hända. Vi har flera svenska skådespelare i denna, både Stellan Skarsgård och Fares Fares. Stellan Skarsgård fick en Golden globe för sin roll i Chernobyl.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *