Frisk och jobba hemifrån

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här är det bara jag av de boende som är frisk just nu. De andra sitter i karantän så jag är mest i min lägenhet. Äter mina mål mat inne hos mig. Har till och med fixat så jag ska jobba hemifrån denna vecka. Dels för att jag själv nyss varit sjuk och jag sitter inte på bussen i 30 minuter på vägen dit och samma på vägen hem när jag kan jobba hemifrån. Ser på instagram hela tiden att folk testar positivt för covid.

Annars har jag varit ute på en promenad idag och det var så ljuvligt väder. Ikväll har jag köpt filmen VENOM: LET THERE BE CARNAGE på sfanytime så jag såg den ikväll.

Handling:

Tom Hardy är tillbaka som den dödliga beskyddaren Venom, en av MARVELs största och mest komplexa karaktärer. På jakt efter sitt nästa scoop, lyckas journalisten Eddie Brock få en exklusiv intervju med dödsdömde mördaren Cletus Kasady (Woody Harrelson), som upptäcker Eddies hemlighet och blir värd för Carnage, en hotfull och skrämmande symbiot.

En film man bör se om man gillade Venom som kom 2018. Jag tycker denna är lika bra som den första filmen. Älskar humorn och de häftiga specialeffekterna som gör filmen underhållande. Däremot så finns den bara som köpfilm så har man inte sett den på bio skulle jag vänta tills den finns som hyrfilm.

Imorgon ska jag jobba hemifrån och ha bland annat indiemöte via telefon med en av handledarna. Sen har jag tänkt skriva det där inlägget om Sagan om ringen trilogin.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *