Äntligen tillbaka och A quiet place

Hallå där!

Hoppas er Tisdag varit bra. Här har man varit till radion. Vilket känns skönt efter att ha varit hemma förra veckan då jag blev sjuk. Jag har skrivit på det manus jag ska spela in nästa onsdag. Skulle ha spelat in det förra onsdagen men då var jag sjuk. Har också gått en promenad medan jag var på radion. Däremot så märkte jag av att jag varit sjuk då jag hade svårt att hinna med de andra.

När jag slutade så gick jag till busshållplatsen och väntade på bussen. Jag gick av vid hemköp i Rosendal och köpte två flaskor saft. Efter det så åkte jag hem. Här hemma har jag ätit middag och det var fläskfilé, pommes och med bearnaisesås. Det var väldigt gott.

Ikväll har jag kollat på A quiet place på sfanytime.

Handling:

Jorden har anfallits av Aliens som inte har några ögon men de har extrem bra hörsel och anfaller en om man är för högljudd. Man får följa en familj som lever på en gård och mamman i huset är gravid. Pappan i huset försöker lista ut vad utomjordingarnas svaghet är, vilket inte är lätt. Frågan är kommer hela familjen klara sig och kommer de kunna lista vad utomjordingarnas svaghet är?

Denna film såg jag redan när den kom på bio 2018. Enförsö av de bästa nyare skräckfilmer som har gjorts enligt mig. Visste ni att Michael Bay är med som producent av denna film?

Filmen fick en uppföljare som heter A quiet place part II som kom 2021. Del två skulle ha kommit redan 2020 men blev försenad pga pandemin.

Imorgon är det onsdag. Då ska jag till radion. Ska ha indiemöte och då ska vi även uppdatera min genomförandeplan. Det gör vi två gånger per år.

6 reaktioner till “Äntligen tillbaka och A quiet place”

 1. Så skönt att du har kryat på dig och är tillbaka på radion, även om du känner av att du varit sjuk när du promenerar.
  Jag blev nyfiken på A Quiet Place nu när du skrev om den, så jag kollade om den går på Netflix. Men jag hittar bara 2:an där. Så det var synd.

 2. Härligt att höra att du blivit frisk igen. Konditionen hänger ju inte alltid med när man varit förkyld. Hoppas att du får en bra dag med inspelning av material idag

 3. Skönt att du är tillbaka på jobbet igen 🙂. Mm tar lite tid för kroppen att återhämta sig. Men snart är du tillbaka igen 🙂.
  God middag du fick 😋. Jag hade haft grönsaker till med.
  Hoppas att mötena går bra.

  Ha en bra torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *