Åsiktsinlägg – energidryck till barn

Igår när jag var på Ica så sprang det runt ungar som inte kunde vara gamlare än Max 10 år som drack energidryck. Jag och den personalen undra varför inte butiksbiträdena gjorde något och främst hur de kunde få köpt energidryck då det är 18års gräns på det. Personalen menade att de fick köpa det om det är euroshoppers energidryck. Jaha så euroshoppers energidryck är alltså inte farligt att dricka om man är under 18 tänkte jag. Jag tycker att det skickar ut dubbla budskap för de säger att barn får dricka energidryck om det är från ICAs egna billighetsmärke. För mig verkar det som man vill tjäna så mycket som möjligt på sitt egna märke och man inte bryr sig om barnens hälsa blir lidande..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *