En dag jag bara vill glömma

Gårdagen började så bra men blev en dag jag bara vill glömma. Jag åkte till radion och skulle spela in min nya vlogg men efter att ha varit på radion i ca 1 timme fick jag ångest och allt bara kändes skit så jag sa till min handledare att jag inte mådde bra och att jag åker hem. Efter att ha åkt hem så pratade jag med personalen och vi spelade kort. Efter en stund gick vi till min lägenhet och städade då det behövdes. Upptäckte att det var stopp i slamsugarens slang så det var det första en manlig personal fick göra när han kom till jobbet.

Efter att det hade kommit en till personal så stack jag och hon som jobbade dag till boländerna då jag ville kolla på lite affärer. Jag hittade Shrek 1o2,Lilja 4-ever,the dark night och En shopaholics bekännelser i film väg

#psykiskohälsa #jagvågartala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *