Åter upp på hästryggen

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra . Här har man varit på radion. När jag kom till radion så hade jag indiemöte med en handledare. Där satt vi upp mål för de kommande två veckorna. Det blev att jag ska spela in ett program nästa onsdag.

Vid tjugo över ett så kom en person och hämtade mig på radion. Därifrån åkte jag till Bälinge ryttarförening då jag var med för att kolla på stället. Jag var där för att kolla om jag skulle vilja börja rida där. Det var ett rätt litet stall men det tycker jag samtidigt är bra. Jag var med i stallet när tjejerna som var där gjorde i ordning hästarna de skulle rida. Sen så kolla jag på när de red lektion. Efter att alla ridit så åkte vi hemåt. Jag sa redan i bilen att jag vill börja. Så nästa onsdag ska jag upp på hästryggen igen. Så måste leta reda på mina ridbyxor och ridskor.

2 reaktioner till “Åter upp på hästryggen”

  1. Men så roligt med ridningen. Är tyvärr lite rädd för hästar, men de är så vackra djur. Två av mina tjejer har ridit en hel del, och det är så bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *