En kortare dag och äntligen helg

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Här var man på radion. Däremot så valde jag att sluta vid ett. Då jag var trött efter utflykten igår och att jag inte sov så bra inatt. Om ni undrar vart utflykten gick så var jag till ett stall och ska nästa vecka börja rida där. Så vid ett så packa jag ihop mina saker och gick från radion ner till centralstationen. Där tog jag bussen hem.

På eftermiddagen och kvällen så har jag kollat på miniserien Chernobyl. Här har jag skrivit en mer detaljerad beskrivning om vad miniserien handlar om. Har ni inte läst det inlägget så är det ett bra tips. 😉

6 svar på ”En kortare dag och äntligen helg

  1. Drygt att inte få sova bra. Kul att du ska börja rida häst igen. Hoppas att du sover bättre i natt.

    Ha en trevlig helg!

  2. Men åh så roligt att du ska börja rida! Jag har ju förstått att det är något du så gärna vill göra. Jag hade inte ens tänkt på att se miniserien Chernobyl, men nu när jag läste vad du skrev om den vill jag göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *