Fem en fredag v.10: Livet

Efter

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vem är du?
 2. Vad gör du med livet?
 3. Har du en femårsplan?
 4. Vad är lycka?
 5. Vad guidar dig genom livet?
 1. Vem är du?

Jag är en tjej på 35 år som har funktionsnedsättning och ADD. Jag hade borderline förut men för ungefär två år sedan tog läkaren bort diagnosen vilket jag själv hade på känn att de skulle göra det. Jag älskar filmer och serier så det är det jag ägnar mest tid åt när jag är ledig. Jag har ridit förut och från och med nästa vecka ska jag börja med det igen.

2, Vad gör du med livet?

Just nu så försöker jag leva livet fullt ut. Man vet aldrig hur framtiden kan bli. Jag har också fått erfara att livet kan ta slut väldigt snabbt då jag känner några som tagit sitt liv och någon som mist livet genom en olycka. De gör att jag försöker vara tacksam att jag lever.

3. Har du en femårsplan?

Nej det har jag inte då jag har svårt att se var jag är i livet om fem år.

4. Vad är lycka?

Svår fråga. Lycka är ingenting man kan äta eller få. Det finns inom en, man måste bara hitta det själv.

5. Vad guidar dig genom livet?

Svår fråga. Något som verkligen är viktigt för mig är rutiner då jag annars inte får en fungerande vardag. Något som har med min funktionsnedsättning och ADD att göra.

18 reaktioner till “Fem en fredag v.10: Livet”

 1. Trevligt att läsa dina svar 🙂. Det var djupa frågor. Men åxå frågor som man behöver ibland fundera på. Kanske.

  Ha en trevlig helg! 🌷

 2. Lite djupa frågor där. Lycka är ett svårt det är ju mer än känsla än något annat. Svårt att veta vart man står om 5 år. Antagligen rätt lika som idag.

 3. inte lätt att svara på veckans frågor. men en får leva så gott det går och inte förvänta sig att allt ska vara underbart hela tiden. jag planerar en del men jag jag också ändra på planer. det verkar vara en bra idé att ta upp ridningen igen. trevlig helg!

 4. Skoj att läsa dina svar på veckans Fem en fredag.
  Och så roligt det måste vara att börja rida igen. Det är något jag också skulle vilja börja med igen, men just nu finns det inte tid till det tyvärr.
  Jag tänker lika som dig om lycka, den finns inom en.

  Ha en fin helg

 5. Det är klokt av dig att försöka leva livet fullt ut. För precis som du säger så vet man inte hur eller hur lång framtiden kommer bli – oavsett hur mycket man planerar. Du har så rätt i att lycka är något som kommer inifrån en själv. Min personliga erfarenheter är att den kommer ur tacksamhet, och det kan gälla både små och stora saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *