En vanlig lördag

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra lördag. Här började jag dagen med serien Supernatural säsong ett. Har börjat kolla om serien från början igen. Sam har börjat få huvudvärk samtidigt som han ser saker som sker i de stunderna.

Har varit in en sväng till Gottsunda då jag upptäckte att min saft var typ slut. När jag kom hem så har jag skrivit på mitt inlägg om Lord of the rings som dröjer då det blivit större än vad jag själv hade tänkt först.

Ikväll har jag kollat på Harry potter och halvblodsprinsen

Handling:

Harry potter och halvblodsprinsen är den sjätte filmen av Harry potter filmerna.

Harry potter ska börja sitt sjätte år på Hogwarts. Väl på skolan så får han känslan att Malfoy blivit dödsätare men det tror inte Hemione och Ron. Harry får uppgift från Dumbledore att lyckas få det riktiga minnet från proffesor snigelhorn om vad tom dolder frågade honom när tom dolder gick på hogwarts. Harry potter hittar en bok i ämnet trolldryckskonst som har tillhört någon som kallar sig Halvblodprinsen.

Vem är halvblodprinsen och ska Harry lyckas få det rätta minnet från Snighorn som han och dumbledore behöver i kampen mot voldemort?

Recension:

Denna film kom 2009. Denna film är en av de bästa Harry potter filmerna. En väldigt mörk film som gör att man vill kolla på nästa film.

Jag ger filmen 3/5

8 reaktioner till “En vanlig lördag”

  1. Harry potter filmerna är bra tycker jag. Men tyvärr så har jag inte sett alla, det är dom sista jag inte har sett. Men ska försöka att hitta dom på något sätt och kolla igenom alla filmer för att fräscha upp minnet.

  2. Jag måste vara den enda personen som inte sett någon av filmerna om Harry Potter och inte heller vill det. Ser fram mot ditt inlägg om Sagan om ringen. Älskar däremot den trilogin. 🙂

  3. Jag har inte sett Harry Potter fastnade aldigt för dem, trots att jag vet och läst och förstått att de är väldigt bra =D Skönt att komma iväg till Gottsunda en stund =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *