Bara en dag kvar till semester

{”eId”:”560415702632842″,”CameraPosition”:1}

Godkväll!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har man varit på radion. Där har jag kollat på film för att få tiden att gå. Vid ett tiden så slutade jag så då avslutade jag datorn och gick ner till centralstationen för att där ta bussen hem.

När jag kom hem så har jag kollat på serier och ätit middag. Efter att ha ätit middag så har jag duschat och tvättat håret. Efter det så har jag läst ett kapitel i boken Urtidsparken som filmen Jurassic park är baserad på. Jag kan utan att säga för mycket säga att boken skiljer sig rätt mycket mot filmen. Nu har jag bara ca 100 sidor kvar att läsa då boken är ungefär 500 sidor lång. Så det kommer inte ta länge innan jag har läst ut denna och kan skriva en recension.

Imorgon är det torsdag och jag ska till radion. Däremot är det min sista dag för veckan men också sista dag för jag har tre veckor semester. Jag kommer vara hemma nästa vecka. För att sedan åka upp till mamma och hennes man på söndag v.28 och vara där hela vecka 29. Om allt gåt som det ska blir jag ner skjutsad av dem när jag ska hem.

11 svar på ”Bara en dag kvar till semester

 1. Vad härligt med semester. Själv så räknar jag ner till min semester, har fyra arbetspass kvar. Gör mitt sista pass på torsdag nästa vecka, sen så går jag på fyra veckors ledighet.
  Hoppas att du kommer att få en toppen semester.

 2. Vad härligt med semester, och att du får komma iväg en vecka. Hoppas på att ni får lite finare väder än vad vi har här. Regnar ju varenda dag känns det som.

 3. Skönt att läsa lite bok. Det är en trevlig känsla när man ser ett slut på en bok som man har hållit på med länge.
  Hoppas vädret blir bättre snart.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 4. Det brukar väl alltid vara så att filmer som är baserade på böcker skiljer sig väldigt mycket. Tänker direkt att både LOTR och Twilight skiljer sig. Härligt att du går på semester snart.

 5. Pingback: Veckans bästa v.27 – Corkystyle.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *