Besök av mamma och en tur till Gränby

Godkväll!

Hoppas er fredag varit bra. Idag har jag haft besök av mamma och hennes man. De hämtade upp mig och sen bar det av till Gränby. Där tänkte vi först äta på foodcourten men priserna var mycket högre än vad vi trodde. Det slutade med att vi gick till Burger king och åt. Efter det så gick jag och mamma en sväng själva. Först gick vi in på Åhlens. Där hittade jag en present som jag ska skicka nästa vecka till en i bloggruppen. När jag var klar på Åhlens så gick vi vidare. Jag ville in på Kicks. Där fick jag hjälp av en i butiken att prova ut en ny foundation och concealer. Det visade sig att de hade att man fick en gratis makeuprådgivning idag. Resultatet ser du på bilden ovan. Köpte ny foundation och concealer. Efter vi var klar på kicks så bar det av till Ica. Där handlade jag så jag klarar mig i helgen. Efter vi var klar på Ica åkte vi hem till mig. Hemma hos mig så ville mamma och hennes man ha kaffe och jag hade inget. Däremot gick jag och mamma över till basen. Personalen var snäll och bryggde kaffe så mamma och hennes man fick varsin kopp innan de skulle åka hemåt.

9 reaktioner till “Besök av mamma och en tur till Gränby”

  1. Vilken trevlig dag och så roligt att få umgås lite med din mamma. Skönt att även ha det handlat inför helgen, sånt är skönt 🙂

  2. Trevligt att mamma & hennes sambo kom till dig. Gratis är trevligt 😊. Då fick du lite tips av sminkösen. Va ju bra. Å bra att du hitta lite bas smink 👍.
    Bra åxå att du fick handlat det du behövde till helgen.
    Snäll personal som fixa kaffe.

    Ha en bra dag 🌸

  3. Vad kul med besök från mamma och hennes sambo. Allt har ju stigit och en enkel lunch ligger ju på närmare 150 idag.. Kul med lite make up tips också. Om jag inte minns fel så bor dom en bit ifrån dig? Klart dom skulle få lite kaffe innan hemgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *