Snöoväder hos mig

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här har man kollat på säsong två av American horror story. Sen har jag hunnit vara iväg en sväng för att handla. Tur att jag åkte när jag gjorde det. Då vi har haft ett väldigt oväder de senaste två timmarna. Nu har det till och med kommit snö så det är ett vitt täcke ute. Ska till min bästa vän och tur så kommer de och hämtar mig ungefär klockan fem på eftermiddagen. Vi ska äta och kolla på film, sen ska jag sova över där så kommer hem imorgon. Har fått med mig mina mediciner så jag kan ta de.

Hur är vädret hos dig?

4 svar på ”Snöoväder hos mig

  1. Snö ❄️ här med nu. Kom under dagen. Låter som en trevlig lördag. Hoppas att det blir trevligt hos din vän. Skönt att någon hämtar dig.

    Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *