BIO – Ufo sweden

Hallå där!

Hoppas eran söndag varit bra.

Här har man inte gjort så mycket. Kollat på The walking dead där jag är på säsong nio. Vid 13.43 så åkte jag bussen till Uppsala. Vid 14.50 så började filmen Ufo sweden på bio.

Handling:

UFO Sweden är en förening som utreder övernaturliga fenomen. En dag dyker tonårsrebellen Denise upp med ett fall som inte liknar något de sett tidigare. Tillsammans ger de sig ut på ett riskfyllt äventyr, som tar dem långt utanför lagens gränser och in i en värld av oförklarliga fenomen.

Handlingen är tagen från filmstaden.

Filmen är en action fylld sci-fi film med mycket humor. Tyckte du att Den blomstertid nu kommer var konstig då kommer du tycka den är helt utflippad. Fast på ett bra sätt. Det är inte många som bara gjort en film förut som skulle kunna sticka ut hakan och göra en sådan här film.

Så har ni möjlighet att gå på bio och inte har sett denna så är det ett tips att se denna.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska till radion. Skriva på mitt manus som jag ska spela in på onsdag är det tänkt. Nästa vecka ska jag få min vinst. Två biobiljetter till M3gan och jag ser verkligen fram emot det. Får inte glömma heller att på fredag ska jag till frisören och klippa håret. Det behövs då det börjar tova sig mer och att topparna bör klippas då de är slitna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #bio #funktionsnedsättning #funktionsvariation #personligt #bestofnouw #ufosweden

8 reaktioner till “BIO – Ufo sweden”

  1. Vad roligt att du var och såg ufo Sweden, jag ska också komma iväg och se den. Spännande med manuset till onsdag, hoppas att det går bra att skriva de

  2. Tack för tipset. Nästa film vi ska se på bio är Avatar. Vi går väldigt sällan på bio så det blir bara speciella filmer vi ser där. Den tror jag ska ses på just bio

  3. Den låter spännande, har helt missat att det kommit ut en UFO-film här i Sverige faktiskt.

  4. Jag har inte sett den blomstertid nu kommer så kan inte jämföra. Brukar sällan se den typen av filmer. Men den är säkert bra. 😊 Det är inte klokt vad veckorna springer förbi. Redan måndag som sagt och jag har avverkat min första dag på termin 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *