Min dag

I @karinholen s utmaning ska jag idag lista hela min dag.

  • Vid nio tiden i morse väcktes jag av personal och tog mina morgonmediciner.
  • Började kolla på the walking dead och drack en monster energidryck
  • Vid halv elva så gick jag ner till basen och åt lunch som var pannkaka.
  • Fortsatte och kollade på The walking dead
  • Tog en liten promenad då det regnar och har hållit på hela dagen.
  • Tog en dusch och satte igång en tvättmaskin med tvätt.
  • Köpte en biobiljett till Ufo sweden imorgon 14.30

Resten av dagen ska jag ta det lugnt och äta middag. Det kommer bli makaroner och köttfärsås. Efter det så brukar jag kolla på en film. När denna maskin är klar så ska jag tvätta en till. Vida 20.00 så ska jag ta kvällsmedicinerna och äta lite kvällsfika. Vilket är müsli och mjölk. Vid 22.00 tar jag sömnemedicin och efter ca 45 minuter går jag och lägger mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #myeveryday #minvardag #mindag #personligt #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Min dag”

  1. Det låter som en lugn och vilsam dag. Så kul att du ska gå på bio imorgon! Jag har också tagit en promenad, och först regnade det och sen kom solen fram. Ska också försöka förmå mig att tvätta en maskin idag.

  2. Även om det regnar är det rätt skönt att ta en promenad. Ska snart väcka min man så jag kommer åt mina kläder så ska nog jag också ta mig ut en sväng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *