Stjärntecken Lejonet

Dagens mening i @karinholen s utmaning är vad står det om ditt stjärntecken och stämmer det om på dig?

Hur är lejonet som person….

Lejonet beskrivs ofta som en storslagen och stolt person med en aura av makt och något nästan kungligt över sig. Lejonet tillhör eldtecknen – och det märks! De är ofta varma, godhjärtade människor med en stark kärlek till allt det goda i livet. Lejonet gillar lyx och flärd och söker ständigt bekräftelse. Trots sin storslagna personlighet, är lejon ofta mycket uppskattade av sin omgivning eftersom de är så positiva och generösa mot andra.

Källa: hwww.allas.se

Jag vet inte riktigt om detta stämmer. Däremot så är jag en som står för mina åsikter och är inte rädd att sticka ut hakan. Jag gillar inte lyx utan kan gått och väl klara mig med någon basic sak. Jag känner att skulle man köpa något dyrt så skulle jag nästan vara rädd att använda det. Jag låter inte någon trampa på mig då får man verkligen se mitt eldiga humör och korta stubin.

Vilket stjärntecken är du ?

#stjärntecken #lejonet #personlighetärunikt #humör #funktionsvariationer #funktionsnedsättning #funktionsvariation #bestofnouw #corkystyle

0 reaktioner till “Stjärntecken Lejonet”

  1. Så intressant! Jag känner flera personer som är lejon, men ingen av dom kan jag förknippa med storslagenhet, makt, lyx och flärd. Bara en av dom verkar ens ha ett eldigt temperament😄 Jag köpte en bok för längesen om hur olika stjärntecken är, men vet inte var jag har gjort av den. Själv är jag våg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *