En riktigt bra thriller

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. På bussen till radion så lyssnade jag på ljudboken Stalker av Lars Kepler. Där har jag kollat på dokumentär och skrivit manus. Har också gått en promenad med några av de andra på radion. Här i Uppsala har det varit bara ett par grader plus men det har blåst en del så det var kallt när jag gick promenaden då jag glömde handskarna hemma. Ett misstag jag inte gör om imorgon. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum. Där tog jag bussen hem. Har gått över 5700 steg idag så har nått mitt mål.

Ikväll kollar jag på Shutter island på sfanytime.

Kriminalkommissarien Teddy Daniels får uppdraget att undersöka en patients försvinnande på mentalsjukhuset Ashcliffe som ligger på ön shutter island. Han får tillsammans med sin kollega Chuk Aule uppdrag att lista ut vad som egentligen hänt och hittar en lapp i den försvunna patients rum där det står vem är patient 67? De inser att chefen underhåller något.

Frågan är vad som menas med patient 67 då det enligt chefen bara finns 66 patienter.

En extremt bra thriller med Leonardio DiCaprio som Teddy Daniels. En rätt lång film men spännande från början till slut. Plus att det är en tvist på slutet som får en att inse att man inte vetat vad som egentligen hänt. I denna film har vi en svensk skådespelare i Max Von Sydow. Ett måste att se för den som gillar en bra thriller med en tvist på slutet. Filmen är baserad på boken shutter island eller Patient 67 som den beter på svenska av Dennis Lehane.

Imorgon är det tisdag och då ska jag till radion. Jag hoppas att jag har tur och får min vinst imorgon. I så fall så ska jag nog boka biljetterna till mig och min vän. Eller måste nog vänta till onsdagen då de släpper tiderna på bion på onsdagen för helgens biofilmer. Längtar väldigt till helgen då vi ska se M3gan. Ska bli så kul att gå med en vän då jag oftast får gå själv.

#influencer #nouwbloggare #nouwinfluencer #personligt #personligblogger #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation #filmtips

6 reaktioner till “En riktigt bra thriller”

  1. Den där blåsten kan man allt vara utan. Har varit på gymmet hela dagen idag, Det har varit rätt långa väntetider mellan det jag skulle göra.

  2. Keppeler är bra, börjat lyssna på en av hans böcker med, måste ju bli bättre på att lyssna men enda tiden jag har är när jag skall sova. Men funderar på att lyssna lite mer på bok när jag jobbar, sitter ju ofta med excel ändå bara och då kan det vara lugnt. Skönt med promenad – gick lite i helgen emn måste vara försiktig med mitt ben så blir korta sträckor

  3. Det är hemskt att vara ute när det är kallt. Men blir ändå impad att ki tog tog promenaden och att du följde med trots att du inte hade dina handskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *