Tio fakta om mig

I @karinholen utmaning ska jag idag skriva tio fakta om mig.

Så här kommer tio fakta om mig som du kanske inte visste.

 1. Jag är beroende av Energidryck så dricker minst 1 energidryck per dag.
 2. Jag är väldigt envis av mig. Det är få som lika envisa som mig. Ibland måste jag bara tänka att använda min envishet på rätt sätt och inte på ett dåligt sätt.
 3. Min favorit kategori inom film och serier ä Skräck och Thrillers. Favorit film inom skräck är The conjuring och inom thrillers Shutter Island.
 4. Jag har haft ätstörning förut och det gjorde att min tid på gymnasiet blev tuff då jag bodde hemifrån på veckorna. Däremot så var personalen på skolan snabb på att inse att jag inte åt alla måltiderna. Så de höll stenkoll på om jag åt och speciellt om jag skulle ha hästlektion med ridning efter lunch. Då tyckte jag det var jobbigt att vara kontrollerad men idag inser jag att de gjorde mer än vad som egentligen krävdes. Det kommer jag aldrig glömma.
 5. Jag har godeman som hjälper mig med min ek0nomi. Har haft samma godeman i 11år och det är jag glad för. 😊
 6. Jag har ibland tur och vunnit i flera tävlingar. Dem största vinsten var när jag vann två flak energidryck. Men förra veckan vann jag två biobiljetter till skräckfilmen M3gan som jag ska få denna vecka.
 7. Jag har fått ta upp ridningen men väntar på prisinformation vad mina privatlektioner kommer kosta så min godman kan ansöka om pengar till det från fk.
 8. Jag kallades för åttan när jag var liten. Då jag är född 8 augusti 1988.
 9. Jag blev av med min borderline diagnos i april förra året 2022.
 10. Jag lyssnar gärna på en ljudbok när jag sitter på bussen till eller från radion.

Så det var tio fakta om mig…..

#nouwinfluencer #nouwbloggare #tiofaktaommig #tiofakta #funktionsnedsättning #funktionsvariation #bestofnouw

0 reaktioner till “Tio fakta om mig”

 1. Vad roligt med 10 saker om dig som vi inte vet om dig. Vilken tur som du har med tävlingar, jag vinner väldigt sällan på tävlingar. Jag står att du blev kallad för 8an när du var liten

 2. Så roligt att få veta så mycket om dig. Jag tycker också om skräckfilm och the conjuring. Det var fint av personalen på skolan att hålla koll på dig när dom märkte din ätstörning. Kul att du vinner tävlingar ibland, och biobiljetter var inte dumt att vinna😊

 3. Gillar skräck också men jag blir aldrig rädd längre. Haha. Har nog också
  Borderline men ingen har get mig den på papper. Men känner så mycket
  igen mig själv när jag läser om den.

 4. Kul att få läsa lite mer om dig. Jag är också beroende av energidrycker och är väldigt envis. Låter som att vi är rätt lika på den punkten. Däremot gillar jag inte skräck för jag blir så rädd. Skönt att du blivit av med en diagnos.

 5. Det där med energi dryck stämmer så bra in här med- nu dricker jag ju inget kaffe alls så det är min enda energi källa och måste ha det. Hoppas du får ta upp ridningen – hade ju varit riktigt kul

 6. Intressant o få veta mer om dej 😊 mkt bra av personalen att ha koll på hur mkt man äter. Skönt att du fick bort din diagnos. Sån kan vara väldigt jobbigt så det var säkert en stor lättnad 🥰

 7. Så roligt att du ska börja rida ! Lycka till 😊 älskar också skräck ! Finns verkligen inget bättre:D så roligt att få veta lite mer om dig 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *