Inspelning av nytt program…

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra.

Här har man varit på radion. Där har jag spelat in mitt nya program. Det blev en annan handledare jag spelade in tillsammans med då den jag brukar göra det med tyvärr blev sjuk. Detta program tycker jag blev bättre än program brukar bli. Kunde lägga upp det på hemsidan och på spotify. Lägger in programmet här under så ni som vill kan lyssna.

Gick en promenad medan jag var på radion. När jag slutat där så gick jag till bussen och tog bussen direkt hem. Både på bussresan till radion och hem från radion lyssnade jag på ljudboken Stalker av Lars Kepler på bookbeat.

Här hemma har jag ätit middag. Det var kassler i ugn och ris vilket var gott. Har det i matlåda till radion imorgon.

I dagens mening i @karinholen s utmaning ska jag berätta hur min rutin ser ut innan jag går och lägger mig.

Vid 20.00 så tar jag kvällsmediciner och äter kvällsfika inför att jag ska gå och lägga mig. Vid tio tiden tar jag sömnmedicin. Jag gör min hudvårdsrutin och i samma veva så borstar jag tänderna. Så runt 22.40 så går jag och lägger mig. Då startar jag en film eller serie på datorn så jag har något att kolla på tills jag somnar.

#nouwinfluencer #influencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation #vardag #utmaning

4 reaktioner till “Inspelning av nytt program…”

  1. Skönt med promenad, och det låter onekligen som studion är din grej. Verkar onekligen som något som passar dig också med friheten att skapa programmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *