Biobesök och here we go aigan

Hallå där!

Idag jobbar jag hemifrån och ser på en serie just nu. Det är en serie jag ska skriva ett manus till sedan. Idag regnar det och blåser här i Sunnersta. Så tråkigt väder. Ska på bio i eftermiddag så promenaden får bli till bion och sedan till centralstationen då jag ska hem från bion.

Har tänkt att jag ska sminka mig innan jag ska till bion. Det var ett tag sen jag var på bio så ska bli roligt. Plus att jag vet att jag tycker filmen är bra. Efter jag kommit hem från bion ska jag äta middag på basen. Får se vad jag kollar på sedan om det blir någon film eller om det blir en serie.

Tror jag fått en vaxpropp på vänster öra igen men nu var det en tag sen jag hade vaxpropp. Blir nog att säga till personalen att jag ska ha vaxol i vänster öra i några dagar för att se om det kan gå bort själv eller om jag måste spola örat på vårdcentralen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Biobesök och here we go aigan”

  1. Vaxol fungerar nästan aldrig på mig. Brukar få höra till öron kliniken för sådana problem. Skit jobbigt! Hoppas verkligen bio filmen är bra och du får berätta efteråt om du rekommenderar att se den eller inte! 🌺

  2. Så roligt att gå på bio, det brukar vara kul. Jag borde unna mig ett biobesök med.

    Vaxpropp lät däremot inte det minsta kul.

  3. Mysigt att gå på bio. Alltid roligt att piffa sig lite 😊. Mm regna här med igår tisdag. Ska regna en del i morgon här. Nu är hösten här. Hoppas att bion var bra & att middagen smaka bra 🙂.

    Jag har aldrig haft vaxpropp i örat. Jag använder åxå topps & gör rent örat med.

    Ha det så bra! 🍁🍄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *