Just another day in my life

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har jobbat hemifrån genom att kolla på en serie jag ska skriva manus om sen. Har också varit ute på min promenad. Frågade min godeman igår kväll om jag skulle ha råd och köpa en adventskalender med skönhetsprodukter i år. Fick svaret idag och jag har beställt Rituals stora kalender som jag kommer få hemlevererad på onsdag kväll.

Annars har jag kollat på The hunger games ikväll och nu kollar jag på Outlanders första säsong. Imorgon ska jag på bio och se Shang-chi and the legend of the ten rings. Hade poäng så har betalt biljetten med poäng.

Vad ska du göra imorgon?

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Just another day in my life”

  1. vilken tur att du fick det. kan ju inte va enkelt med godman. har haft det men fick veta sen att hon lagt undan pengar sen som var mina på ett annat konto jag hade. som jag hade behövt. så litar inte på dem längre. sen hade hon ljugit om att jag inte förstod för ekonomin , för min epilepsi skull. domstolen upphörde det direkt 😊

  2. Vad mysigt med en sådan skönhetskalender; hade inte varit fel att ha en sådan med. Måste kolla upp om den! 😍 Låter riktigt trevligt att få gå på bio med; hört mycket bra om den filmen hittills. Har inte sett den. Men vill gärna höra det med!

  3. Ligger hemma och är förkyld men negativt covidtest. Rituals måste jag ha jag med, Så bra saker och det är du allt värd. Kommer köpa en med kristaller också, och ev en med kaffe. Vi har bokat en romkalender också.

  4. Så kul med julkalendern, jag har beställt en till mig för första gången sedan jag var liten. Dock en skönhet utan inredning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *