Bland dinosaurier och flykten från Gilead

Har idag kollat på filmen, en klassiker Jurassic Park i det blåsiga och regniga vädret. Jag är piggare men inte helt frisk från vad jag nu fått för skit i kroppen. Så har jag tur så får jag gå ut igen på lördag. Idag är det en sådan dag då jag är glad att jag inte bor mitt ute i skogen i eget hus.

Åter till Jurassic Park.

En man har gjort en nöjes park men med dinosaurier. Alla är i hägnader men eldstängel. Det finns allt från T-rex till växtätande dinoaurier. Mannen är tvungen att ta dit lite experter för att försäkringsmannen ska godkänna den. Allt går inte som det tänkt och t-rexen kommer lös.

Hur ska detta gå?

Denna film vann 3 oscars bland annat för bästa visuals effects.

Har idag också sett på avsnitt 7 av The handmaids tale säsong 7. Det avsnittet heta Home. Nu har June lyckats ta sig från Gilead till canada där hon ansökt om asyl. Hon har även träffat hennes man som hon hade innan hon vart Tjänarinna i Gilead. Det enda hon inte fick med sig var hennes barn Hanna och frågan om hon kommer kunna fortsätta leva utan sin dotter?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd #serienörd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *