Bloggutmaning – Är du morgon, dag eller kvällsmänniska?

Jag är helt klart en kvällsmänniska. Har aldrig gillat mornar och ibland ska ni veta att personalen har problem att få upp mig ur sängen. Några gånger när de säger att jag ska kliva upp ur sängen har jag svarat varför det? De säger att jag ger roliga svar ibland. Jag brukar aldrig minnas vad jag svarat då jag är så nyvaken och trött. Jag stannar ibland uppe för att kolla på någon serie eller film lite sent på kvällen.

Är du morgon eller kvällsmänniska?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “Bloggutmaning – Är du morgon, dag eller kvällsmänniska?”

  1. När man sover som bäst så ska man upp. Det är så typiskt 😊.

    Ni har väl tider att gå upp på? Så att man kommer in rutin.

    Min sambo är med en morgon trött person. Å av honom kan man med få lustiga frågor å svar ifrån 😄.

    Det beror på om jag trött. Jag kan va trött på kvällen & trött på morgonen. På veckorna ser jag till att komma upp i hyfsad bra tid.

    Ha det så bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: