Bloggutmaning – Är du morgon, dag eller kvällsmänniska?

Jag är helt klart en kvällsmänniska. Har aldrig gillat mornar och ibland ska ni veta att personalen har problem att få upp mig ur sängen. Några gånger när de säger att jag ska kliva upp ur sängen har jag svarat varför det? De säger att jag ger roliga svar ibland. Jag brukar aldrig minnas vad jag svarat då jag är så nyvaken och trött. Jag stannar ibland uppe för att kolla på någon serie eller film lite sent på kvällen.

Är du morgon eller kvällsmänniska?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

7 svar på ”Bloggutmaning – Är du morgon, dag eller kvällsmänniska?

 1. Det är alltid jobbigt att bli väckt på morgonen när man vill fortsätta att sova. När man pratar i sömnen så brukar man säga roliga saker 😊

 2. Varför väcker de dig undrar jag? Om du inte ska göra något speciellt då, tänker jobba eller åker bort. Annars borde du väl få sova när du vill.

 3. Jag undrar också varför de väcker dig om det inte är något särskilt du ska upp till. Visst kan man ge roliga svar när man inte är riktigt vaken. Jag brukar prata i sömnen ibland och det blir alltid en massa tokerier.

 4. När man sover som bäst så ska man upp. Det är så typiskt 😊.

  Ni har väl tider att gå upp på? Så att man kommer in rutin.

  Min sambo är med en morgon trött person. Å av honom kan man med få lustiga frågor å svar ifrån 😄.

  Det beror på om jag trött. Jag kan va trött på kvällen & trött på morgonen. På veckorna ser jag till att komma upp i hyfsad bra tid.

  Ha det så bra! 🙂

 5. Ett sånt vackert och stämningsfullt foto. Jag vill ta ett kliv in i bilden och stanna där en stund. Jag är också kvällsmänniska, helt klart. Det är som att jag får ny energi runt klockan 17 18, men först efter att jag dippat under hela eftermiddagen. Lite jobbigt när man ska pressas in i sju till fyra- eller nio till fem-mallen.

 6. Det är så konstigt för innan var jag en kvälls människa men nu när jag skapat mat sömn och rutiner i min vardag är jag nog en morgon människa jag vill plötsligt upp o leva dagen och då har jsg lagt mig vid 9 på kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *