Bloggutmaning – Jag borde, men jag gör aldrig…

Något jag borde göra mera är att stanna upp och andas och leva i nuet. Det är lätt att man går i hundra i sin vardag och glömmer stanna upp. Även svårt för mig att visa tacksamhet. Något som jag absolut inte gjorde i gymnasiet. Men som sagt hade jag anorexia då och plus ADD men fick inte diagnosen förrän 2012 men har haft det hela livet. ADD är något man föds med inte får.

Kommer du ihåg att stanna upp och andas?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Bloggutmaning – Jag borde, men jag gör aldrig…”

  1. Det behöver vi nog alla göra 😊. Stanna upp & va i nuet. Jag har med svårt att visa tacksamhet.

    Du hade lite annat att tänka på än tacksamhet när du gick gymnasiet. Så det är inte konstigt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: