Bloggutmaning – Då var jag riktigt modig

När jag hade praktik på lurbo ryttarklubb så fick vi som hade pratik där rida då de hade fått bidrag från kronprinssesans Victorias fond. Jag red andy alla gånger och det var efter några gånger så bestämde jag mig för att inte vara rädd eller nervös. Jag tänkte nämligen att ingen ridlärare eller liknande skulle sätta upp mig på en häst de inte trodde jag skulle klara av! Önskar jag hade tänkt så tidigare då Andy försökte dra iväg med mig i ridhuset efter att ha blivit rädd för en skramlande hink utanför ridhuset. Men jag tappade inte ens balansen då han slängde sig åt höger och försökte dra iväg men jag fick stop på han efter bara några meter.

Då var det en till tjej som red en ponny med och den reagerade ungfär på liknande sätt men de tjejerna som var med oss i ridhuset gav oss beröm för att vi satt kvar i sadeln.

#nouwinfluencer #nouwbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *