Bloggutmaning -Fredag idag, vad gör du alltid på en fredag?

Det jag alltid gör på en fredag är att tänka äntligen är det helg. Jag handlar alltid på fredagar då jag får pengarna av min godman på fredagar. Är det någon film på bio jag vill se i helgen så försöker jag boka biljett på fredagar.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #svenskbloggare

0 svar på ”Bloggutmaning -Fredag idag, vad gör du alltid på en fredag?

  1. Jag jobbar varannan fredag..så då tänker jag bara på att komma i tid till jobbet och ta p åmig ansvar. Däremot är det ledigh helg framför mig då tänker jag ”skönt med helg”. Sen så handlar vi mitt i veckorna istället för på helger så man slipper trängas med hundra andra som ska handla samtidigt 😃 Hatar de …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *