Bloggutmaning dag 2: Eftertänksamhet är något som

woman looking towards the sky
Photo by Yuri Manei on Pexels.com

Eftertänksamhet är något jag inte är bra på. Det jag tolkar är att man tänker innan man tex säger något. Att man tänker på hur den andra kan ta det man säger och om man kanske ska säga det på något annat sätt än man först tänkt göra.

2 reaktioner till “Bloggutmaning dag 2: Eftertänksamhet är något som”

  1. Jag är eftertänksamhet ibland. Men ibland åker bara ord ut 🫣🙂. Ibland opassande & ibland blir det bra. Jag är eftertänksam ofta inför grupp. Gillar inte att prata i grupp eller fråga i en grupp människor. Men vet att jag måste träna på det. Å jag utmanar mig 🙂.
    Alla är vi olika.

    Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *