Bloggutmaning – Det är ganska tråkigt att fler inte känner till…

Att filmen Pearl Harbor är med i Guiness rekordbok för att filmen har mest explosioner i en film. Det som också kan vara kul att veta om den filmen är att scenerna då Arizona exploderar tog de som jobbade med specialeffekter fyra månader att bli klara.

Hur kan jag veta dessa jo jag är väldigt intresserad av Andra världskriget så det kan jag läsa hur mycket som helst om och inte tröttna och sen är jag en filmnörd.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #andravärldskriget

3 reaktioner till “Bloggutmaning – Det är ganska tråkigt att fler inte känner till…”

  1. Pearl Harbor, alltså. Har inte sett den på evigheter, men det är en bra film. Jag läser också en del om andra världskriget. Är inne i en fas när jag läser skönlitterära böcker om hur kvinnorna klarade sig under kriget, typ Näktergalen, Alla blommor i Paris och Den franska fotografen.

    Kul att du har ett sånt intresse, gör ju definitivt dagarna mer spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *