Bloggutmaning – Jag önskar att någon berättat för mig som tonåring att…

Oj vilken svår fråga. men…

Jag önskade att någon berättat för mig som tonåring att jag dög som jag var och skulle sluta försöka passa in. Önskade också att någon hade berättat för mig att jag skulle inte försöka dölja mina problem med maten så jag inte hade haft så stora problem som jag hade på gymnasiet då jag bodde hemifrån på veckorna. För er som inte vet så hade jag anorexia då och personalen hade sten koll på om jag åt frukost/lunch speciellt om jag skulle ha hästlektion. Kan ju säga att detta drev mig till vansinne för jag tyckte att tup det angick inte dem men nu kan jag se att de kunde inte ha någon på hästryggen som kunde svimma. Det skulle kunna vara farligt för både mig och hästen jag satt på…

#nouwbloggare #nouwinfluncer #uppsalabloggare #psykiskohälsa #ätstörning

2 reaktioner till “Bloggutmaning – Jag önskar att någon berättat för mig som tonåring att…”

  1. Det är nog så viktigt att få höra att man duger som man är. Tonåringar tycker alltid att vi vuxna är dumma i huvudet inte förstår, men ofta har vi ju rätt i vårt tjatande 😊

  2. ja tänk så mycket man inte hade behövt höra som tonåring som man samlade på sig och mådde dåligt över. Jag ska försöka peppa min dotter som jag själv önskat jag blivit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *