Bloggutmaning – Fågel, fisk eller andra djur i “bur”. Hur ser du på sådant?

Jag tycker det inte är något som är dåligt att man har fiskar eller fågel i bur. Så länge man ser till att den har ett bra liv och man ger den allt den behöver. Däremot så tycker jag det inte är okej att ha vilda djur tex björnar eller tigrar i bur pga man ska kunna ta en bild med tigern eller ta björnens galla som medicin.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

2 reaktioner till “Bloggutmaning – Fågel, fisk eller andra djur i “bur”. Hur ser du på sådant?”

  1. Jag har lite samma tankar, samtidigt som jag tycker synd om djur i bur också även fåglar. De hör liksom inte hemma där egentligen.

  2. Jag har haft marsvin råttor o fiskar o man tänkte ju på de där med bur osv så ja tog ofta ut råttorna så de fick vara med mig springa lös i lght osv hade som råttor i flera år. Marsvinen va så rädda av sig så omplacera de pga de o dels för ja inte tålde höet men de hamna hos en gullig kvinna som lät de vara lösa hela tiden o även ute på gården. ja bodde i lght så de va inte så enkelt o ta ut de på gräsmattan å de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *