Bloggutmaning – Har du börjar fundera kring julen 2020 ännu?

Nej det har jag inte börjat göra. Det är fortfarande över 4 månader kvar till julafton. Jag brukar nu när jag är vuxen inte räkna ner till jul. Julen är främst något man såg fram till när man var barn. Jag hoppas att värmen stannar kvar och att man kan njuta av solen länge till in på hösten. Däremot vill jag hellre ha snö som stannar kvar än att snön smälter och det bara blir lerigt ute.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

En kommentar till “Bloggutmaning – Har du börjar fundera kring julen 2020 ännu?”

  1. Jag har mest tänkt på hur det blir med att träffa släkt och sådant. Har också hellre snö än som förra året lerigt och så. Nej då vill man hellre ha det fint 😊.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *