Bloggutmaning – Hur ser en typisk dag ut för dig?

Min dag börjar oftast vid kvart i tio då jag blir väckt av personal då jag måste få mina morgonmediciner senast klockan tio. Jag äter bland annat concerta för min ADD men även antidepressiva plus tabletter mot alkoholsug. Efter det så äter jag oftast frukost och då är det fiberberikad havregrynsgröt med mjölk och sylt. Sen blir det oftast att jag sätter mig framför tv:n och kollar på en serie. Vilken beror på vilka serier jag kollar på men ett exempel är The walking dead. Vid ca halv tolv så går jag ofast ner till basen för att äta lunch och då blir det vad som finns för matlådor/rester på basen.

Efter klockan ett så brukar jag om det är fint väder och inte spöregnar/snöar gå ut på en promenad. Om det går går jag oftast i skogen då det finns ingen bättre att höra fåglar och om man har tur se någon ekorre. Efter att ha varit ute på promenad så fortsätter jag kolla på serien.

Vid halv sex tiden så är det middag på basen. Efter det så blir det oftast någon film. Vilken film varierar bla om jag kollar på tex The hunger games filmerna. Vid åtta på kvällen så tar jag min kvällsmediciner. Efter det så blir det tv kollande. Vid tio så tar jag min natt medicin och efter att ha tagit den så kollar jag på ett avsnitt av en serie för att sedan går jag och lägger mig.

Så det var en dag då jag inte har dagligverksamhet.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *