Bloggutmaning – Tur i kärlek, eller tur i spel? Har du tur i något?

Nej jag brukar varken ha tur i kärlek eller spel. Men en gång hade jag sådan tur så jag vann två flak enerigdryck i en tävling på instagram. Är med i rätt mycket tävlingar på instagram för man vet ju inte ibland kan man ha turen med sig.

Har du tur i något?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

13 reaktioner till “Bloggutmaning – Tur i kärlek, eller tur i spel? Har du tur i något?”

  1. Jag vann en tjejkväll för två personer på Åbytravet en gång. Där hade jag turen att vinna smink. Sällan jag vinner på det sättet, men kul är det. Jag har nog tur i kärlek iaf även om det tog lite tid,

  2. Jag vinner aldrig något. Brukar dock inte delta i tävlingar och spelar heller inte för pengar i vanliga fall. Tur i kärlek tycker jag ändå att jag har, på alla sätt och vis faktiskt. Har en kärleksfull familj och vänkrets, och det är jag väldigt tacksam för. Jag tänker att kärlek kan vidgas till alla de meningsfulla relationer man har, oavsett om det gäller en sambo, en vän eller en katt.

  3. Kul med en sådan vinst! Var det bra smaker? 😊 Jag vinner knappt heller i spel. Tycker jag har rätt bra med kärlek ändå. 😊

  4. Nä här är det samma för mig varken tur i kärlek ell i spel. Men kärleken kmr när de kommer , kul att du vann de 😊

    Förlåt för sen kommentar

  5. Jag har tur i både kärlek och spel. Är nyförlivad och det får jag ju kalla tur och vinner nästan nånting på Instagram 1 gång i veckan. Också tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *