Bloggutmaning – Senaste boken du läst?

Jag har inte läst en bok på jättelänge. Den senaste boken som jag inte är klar med är Sjöfararna av Diana Gabaldon.

Det är den tredje boken i Outlander serien.

Handling:

När claire återvänder till sin egen tid är hon gravid. Äktenskapet med Frank Randall återupptas och hon föder dottern Brianna, som är en avbild av sin far, den rödhårige skotske ädlingen Jamie.

Åren går men med dottern Brianna som en ständig påminnelse om Jamie bleknar kärleken aldrig. När Frank dött gör Claire efterforskningar vilka tyder på att Jamie har överlevt det blodiga slaget vid Culloden.

Claie vågar språnget och ännu en gång vill ödet att hon förenas med Jamie. Tillsammans får de åter fly från det jakobitiska Skottland. De hamnar i det exotiska Västindien där politiska intriger och voodomagins mörka mysterier drbbar dem.

Detta är alltså den tredje boken i serien och böckerna innan heter Främlingen och Slända i bärnsten. Totalt finns det åtta böcker och den åttonde är uppdelad i två böcker. Den tionde boken har ännu inte släppts än.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #boktips

6 reaktioner till “Bloggutmaning – Senaste boken du läst?”

  1. Det låter som att du läser en bra och spännande bok som du håller på att läser. Det är alltid kul när det finns fortsättningar på en bra bok.

  2. Jag har massor av hennes böcker men har inte läst dem alla ännu. Måste bestämt göra det för den här verkar riktigt bra

  3. Jag följare tv-serien och vet därmed exakt var i boken du är. Inte läst dessa ännu, men tänkte det när serien är slut.

  4. jag är så dålig på att läsa böcker tyvärr! Önskar jag vore bättre på det men finner inget lugn i mig för att kunna läsa en bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *