Bloggutmaning – Jag blir arg när..

När folk pratar på ett möte samtidigt som någon annan pratar. Det finns inget som är mer irriterande än folk som inte kan vänta till någon annan pratat klart eller det är hens tur att prata. Alla borde ha mer respekt när en annan pratar.

När folk vägrar inse att de har fel. När hen uppenbart har fel eller jag vet att jag har rätt och den har fel. Ibland kan man bli irriterad när den vägrar att inse även om man visar något som visar att jag har rätt och den fel. Lite ödmjuk måste man vara enligt mig!

Folk säger att man inte vet vad kärlek är förrän man skaffat barn. Det är så fel för jag har inga barn men vet för böveln vad kärlek är. Det är så fel att säga att om man ska tro den som säger det så vet alla som inte har några barn vad kärlek är.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *