Bloggutmaning – Jag mötte Lassie…

Jag har älskat filmen Lassie sen första gång jag såg den. Att djur kan vara den bästa terapin insåg jag rätt tidigt.

Handlingen i filmen:

Av fattigdom tvingas familjen Carraclough att sälja sin älskade hund Lassie till hertigen av Rudling. När Lassie äntligen lyckas ta sig ur den bur hertigen placerat henne i, upptäcker hon att hon fraktats en lång lång väg hemifrån, till hertigens avlägsna slott på Skottlands norra kust. Men Lassie är fast.

Att pappa tillsammans med sin nya fru skaffade en shettland sheep dog som kallas mini collie var det bästa som kunde hända. Jag och fia gick på långpromenader och det var helt enkelt underbart att ha något att bry sig om fast man inte mådde så bra ibland.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *