Bloggutmaning – Vissa åker båt och andra inte, hur är det med dig? Åker du båt?

Ja jag har åkt på båt. När jag var barn så hade en granne båt. Ibland fick vi jag och min bror följa med när grannen skulle ut med båten med sina döttrar. Sen var jag med pappa och åkte birka båten några gånger och några gånger med hans fru. Jag tyckte det var roligt. En gång när jag åkte med pappa så var vi på karaoke och jag kom ihåg att jag sa till pappa att det gungar. Han sa nej det gör det inte. Efter så sa han att han sa så för han trodde jag skulle börja må dåligt om han sa ja. Det blåste 19m/s då. Jag har varit med boendet två gånger då vi åkt eckerölinjen. Ena gången så käka vi viltbord och det var så gott.

Åker du båt?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *