5 skräckfilmer att se i höstens mörker

A QUIET PLACE

A quiet place är en av de bästa skräckfilmer jag sett. Den handlar om en familj som lever ensam på en gård och för att överleva så måste de vara tysta. De jagas av en varelse som är blind men om den hör något ljud så jagar den dig. Trots att det typ sägs fem meningar i hela filmen så är den väldigt bra. Man hoppar till några gånger i filmen och de har fått till en ny sorts skräckfilm som naglar sig fast i huvudet på en.

Finns att hyra/köpa på sf anytime

A quiet place part 2 kommer på bio i april nästa år som det ser ut nu.

The prodigy

Sarah är oroad över sin unge son Miles skrämmande beteende och tror att en ond och övernaturlig kraft tar över honom. Sarah måste välja mellan en mammas instinkter att skydda sin son till varje pris och det desperata behovet att undersöka vad, eller vem, som orsakar hans onda svängningar. Sarah tvingas söka svaren i det förflutna. Publiken följer med på en otäck åktur där linjen mellan det verkliga och overkliga, blir kusligt suddig…

Pet Sematary

Familjen Creed flyttar från Boston till Maines landsort och upptäcker en gammal begravningsplats som ligger gömd i skogen bakom deras nya hem. När en ofattbar tragedi slår till och begravningsplatsens krafter påverkar den plågade fadern, startar en kedja av händelser med fasansfulla följder. .Sometimes dead is better!

Finns att hyra/köpa på sf anytime.

The Invisible man

Cecilia (ELISABETH MOSS) är fast i ett kontrollerande förhållande med en rik forskare, men en natt lyckas hon fly och håller sig gömd. När Cecilias våldsamma ex plötsligt dör, misstänker hon att hans död är en bluff. I takt med att en rad kusliga sammanträffanden får dödliga konsekvenser och hotar dem som står henne närmast, börjar Cecilias förstånd att vackla, samtidigt som hon förtvivlat försöker bevisa att någon är ute efter henne – någon som ingen kan se.

Finns att hyra/köpa på sf anytime

0 reaktioner till “5 skräckfilmer att se i höstens mörker”

  1. Men åh så spännande. Toppenbra inlägg, sonen sökte just nya skräcknostalgiske. Ska vidareförmedla länken till honom som tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *