Bloggutmaning – Hösten kommer med svamp och frukt. Äter du mer av naturens goda så här års?

Frukt äter jag. Äpplen och päron är mina favoriter. Svamp är jag däremot jätte dålig att äta då jag inte tycker om champinjoner. Kantarellsås tycker jag däremot om. Jag kommer ihåg att vi hade egna äppelträd när jag var liten. Vi eller pappa fick sätta nät på dom då de var andra som inte kunde låta bli att palla äpplen. Lingon äter jag då jag alltid har lingomsylt till min gröt. Blåbär tycker jag inte om. Hallon och jordgubbar älskar jag.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

2 reaktioner till “Bloggutmaning – Hösten kommer med svamp och frukt. Äter du mer av naturens goda så här års?”

  1. Jag äter inte svamp alls, däremot tycker jag att det är riktigt kul när man får chansen att plocka den 😊. Bär och frukt gillar jag desto mera 😃.

  2. Jag tycker om champinjoner och kantareller, men är helt värdelös på att hitta svamp i skogen😆 Äpplen är gott i paj och mos. Vi har massor på träden, men det är mest hästarna och rådjuren som äter dom med god aptit😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *