Länkregn

Madeleine skriver om sin bloggutmaning som man kan haka på i september. Har hakat på hennes utmaningar flera månaders tid nu.

Jag är Madeleine, född en februaridag året 1984 i lilla Orsa i Norra Dalarna. Den största händelsen i mitt liv skedde den 041003 när jag blev mamma till min älskade William. I hemmet finns även vår pudeltik Skilla född 190919. Jag gjorde livet lite bakvänt, skaffade först barn, och utbilda mig efteråt för att sedan jobba och plugga igen. Mer om allt detta kan du läsa om på sidan Om Orsakullan. Jag är en bloggveteran då detta intresse började redan 1999, men arkivet här på bloggen är från 2004

Amanda skriver om en ny kurs hon ska plugga på distans.En liten presentation av Amanda.

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar, tips och recept och psykisk ohälsa.

Hanna skriver om vilken kick hon fick av att börja med sin torsdags pilates igen. En liten presentation av hanna

Jag är 30+ och bor i Linköping. Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. Efter tio år inom vården har jag insett vad som är viktigast för mig. Det är familjen. Jag arbetar nu med målet att kunna leva mitt drömliv. Ett liv med mer tid med familjen. Ett liv med att inspirera och motivera andra till bättre hälsa utan pekpinnar. Här i min blogg kan du läsa om min passion för hälsa och pilates. Mina drömmar och mål. Det som är viktigast för mig. Jag riktar mig mot de som precis som jag brinner för hälsa och som vill må bättre inifrån och ut.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *