Blåsigt väder och saw filmerna

Hallå där!

Här i Uppsala blåser det så man får se till att klä på sig om man ska ut. Man får också se till att ens mössa inte blåser av. Blåser det hos dig?
Här har man hunnit skriva en del på det nya programmets manus. Ska spela in det nästa onsdag och tror verkligen att jag kommer vara klar i tid så jag inte behöver stressa. Vilket känns skönt.

När jag slutar på radion så tar jag helg. Då ska jag gå till Hemköp för att lämna in ett paket som jag ska skicka. Så det kommer fram i nästa vecka. Det blev lite senare än jag tänkte skicka det.

När jag kommer hem ska jag äta middag men minns inte vad det är för mat på basen. Sen ska jag se Saw II då jag såg första saw filmen igår.

Saw filmerna är en av mina favoritfilmer när det kommer till skräck med tortyr i sig. Filmerna handlar om en mördare som kallas Jigsaw. Han får sina offer att döda sig själv i ett försök att överleva den fällan Jigsaw satt dem i. Det som Jigsaw vill att man ska göra är att uppskatta livet.

Jag själv vill ha dem där dockan som är på bilden ovanför. Skulle också vilja träffa Tobin Bell som spelar Jigsaw. Har sett att han kommit till Stockholm på ett event men inte kunnat ta mig dit.

Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Jag ska ha egentid då jag ska till ica maxi med en personal som har körkort.

Om du gillar detta inlägg så fåt du gärna gilla det. Jag kan ibland behöva trycka några gånger på hjärtat för att det ska vara gillat. Är det fler som upplever det så?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #saw #uppsalabloggar #vardag #skräckfilm #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Blåsigt väder och saw filmerna”

  1. Åh saw filmerna minns jag så väl när dom kom ut. Min killkompisar som jag umgicks dagligen med i tonåren tvingade mig att se dom. Jag satt och blundade minns jag, sen körde dom hem mig med sin moppe 😅 Vad härligt att du är ledig i morgon och ska iväg och handla 😊

  2. Så skönt när man får saker gjorda så där. Spännande med filmen också, har aldrig sett den själv men hört en del om den.

  3. Nu ikväll har det börjat blåsa så det nästan låter som att huset ska blåsa sönder. Kallt är det också. Hoppas paketet kommer fram i tid. Så skönt att du slipper stressa med ditt manus. Saw-filmerna har jag aldrig sett, då är man bra desperat om man dödar sig själv istället för att bli dödad av Jigsaw…..

  4. Här blåser det också en massa! Nästan så man tror att man blåser bort. Såg att dom utfärdat varning för blåst nu också. Hoppas det blåser förbi fort! Åh jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om Saw filmerna, längesen jag såg nu. Men har blivit lite känslig så osäker om jag skulle fixa kolla nu.

  5. Det har blåst rejält här igår kväll & i natt. Skönt att ha tid på dig med ditt manus. Hoppas att ditt paket kommer fram i tid. Jag har sett Saw filmerna. Skulle inte vilja ha dockan 🙂.
    Skönt med Fredag! 😃

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *