Ändrade planer inför helgen

Hallå där från ett grått och trist Uppsala!

Hoppas solen snart börjar visa då man lätt blir deprimerad av detta gråa ruskväder. Här är man just nu på radion. Har haft indiemöte med en handledare, skrivit manus och gått en promenad. När jag slutar här på radion ska jag gå till hemköp för att köpa påse så jag kan skicka paketet imorgon.

Det var tänkt att jag skulle gå på bio i helgen. Skulle gå på titanic i 3D men det kostar 150 kr bara för biljetten. Känner att det är lite för mycket pengar. Jag vet att filmen är väldigt bra men den är också över tre timmar lång. Jag skulle bli tvungen att gå redan då den börjar 11.30 på lördag. Jag spar hellre pengarna så jag kan gå på lord of the rings: the two towers extended edition på bio.

Jag försöker gå minst 5000 steg per dag och försöker undvika att köpa godis på vägen hem. Men jag kommer tillåta mig att köpa lite snacks till helgen när jag är på ica maxi på fredag! Har insett att ett totalt förbud inte kommer fungera.

När jag kollade på vem som ska jobba i helgen stod det att hon som gav mig både åtta medicinen och tio medicinen tillsammans ska jobba på söndag. Jag har sagt till en annan personal att jag inte känner mig trygg när hon jobbbar. Sen kommer jag vägra ta medicin hon ger mig då jag som sagt inte litar på henne. Jag hoppas de hittar någon annan som kan jobba.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #influencer #vardag #uppsala

9 reaktioner till “Ändrade planer inför helgen”

 1. Ja det låter ju dyrt, tycker du gör rätt i att vänta till en annan film du hellre vill se. Klart du skall säga till att du inte känner dig trygg – förklara varför vilket du säkert gjort – så hoppas vi de lyssnar. Det skall ju vara en trygghet

 2. Åh här i Örebro är det också grått och trist, saknar också verkligen solen! Vore härligt med lite sol och ljus för att få lite mer energi 🤗 Låter verkligen jobbigt att behöva ha en personal man inte känner sig trygg med 😕 Kan dom inte byta till någon annan? Är ju väldigt viktigt att du ska få känna dig trygg 🤍

 3. Kostar ju en del att gå på bio. Vill se avatar, och ska försöka boka den snart. Pratade precis med min PT om just det och att förbjuda sig är det värsta man kan göra. Sen ska det vara att aktivt val det man gör hela tiden.

 4. Ja det var dyrt förstår att du hellre väljer den filmen du helst vill se då. Jag undrar om den Sagan om ringen är samma som jag såg för många år sedan på DVD den var förlängd men väldigt bra.

 5. Bio biljetter har höjts som bara den i pris. Minns när en biljett kosta 90kr. Var klokt att du sparar dina pengar.
  Förbud funkar aldrig. Bättre att välja bättre alternativ istället då.
  Det är bra att du säger till. Men samtidigt så är det brist på personal på alla vård inenheter. Så jag tror det ända din personal kan göra. Är att säga till den som gav dig för många mediciner att vara mer noga.

  Ha en bra dag!

 6. Ja det är samma om den var förlängd versionen. Däremot insåg jag att det var en helt ny sak att se den på en stor bioduk plus att ljudet också var så mycket bättre.

 7. tyvärr så har de nog brist på vikarier så de är tvingade att behålla dem de har. Däremot ska personen ha min kontaktperson i telefonen när den ska ge mig medicinen då jag sagt att jag inte litar på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *