En dag på radion

Hallå där!

Här har det varit supertråkigt väder idag här i Uppsala.

Idag har jag varit på radion. Har skrivit på att manus och sedan har vi haft APT så han inte med så mycket idag. När jag slutade på radion gick jag iväg till Kicks där jag hade ett paket väntande. Jag hade beställt över internet och det var bland annat en födelsedagsent som jag ska skicka till en person men köpte också en handkräm från rituals till mig själv. Den jag har börjar ta slut. Såhär dags vill man inte vara utan en handkräm.

Ikväll har jag kollat på en skräckfilm som heter Dead silence.

Handling:

Jamie Ashen och hans fru Lisa får ett märkligt paket med posten: en buktalardocka. Kort efter att paketet levererats hittas Lisa död. En sörjande Jamie måste resa tillbaka till sin hemstad Raven’s Fair för att finna svar och stoppa den onda närvaro som förföljer honom.

En väldigt bra skräckfilm som jag inte sett förut. Det var ett bra tag sen jag hoppade till som jag gjorde i början av filmen. Detta är en film av James Wan som bland annat gjort Saw filmerna men även the conjuring filmerna. Fick detta tipsa av den vännen som jag var på bio med i förra veckan.

Imorgon är det onsdag och då ska jag ha indiemöte med en handledare. Ska hålla koll på filmstaden då de släpper tiderna för sagan om ringen de två tornen extended edition. Hoppas kunna gå i helgen på den filmen. Håller verkligen tummarna att jag kan gå på lördag.

På fredag ska jag till Ica maxi gnista på min egen tid. Då det är en personal med körkort som jobbar på boendet!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #skräckfilm #skräckfilmsfanatiker #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “En dag på radion”

  1. Så kul med paket, jsg har själv fått några och väntar pä. Verkligen så roligt när man handlat något. Apt är verkligen en sådan sak som det kryper i kroppen på mig av, har sällan tålamod för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *