Dag två med kraftig yrsel

Idag trodde jag yrseln skulle vara borta när jag vaknade men så fel jag hade. Har i alla fall kunnat vara iväg till Gottsunda och handlat. Däremot fick jag ta det lugnt då jag var väldigt yr vissa stunder. Personalen har tagit mitt blodtryck men det var bra. På eftermiddagen var jag ner till basen och då var sköterskan där. Hon kollade i mina öron men båda såg väldigt bra ut. Hon hade en idé att jag inte druckit tillräckligt med vatten men kom på sig själv då hon sa att då skulle mitt blodtryck varit lågt. Hon sa att jag ska avvakta och har det inte blivit bättre på måndag så ska personalen kontakta henne och hon bokar en läkartid. Jag hoppas innerligt att det försvunnit tills imorgon!

6 reaktioner till “Dag två med kraftig yrsel”

  1. Tur att sköterskan kollade dig i alla fall. Jag fick virus på balansnerven för många år sen. Det gav mig rejäl yrsel och tyvärr var jag sjuk i flera veckor då. Kristallsjukan?

  2. Yrsel är det värsta jag vet. Vilken tur att sköterskan var på plats just igår. När du behövde henne som mest.
    Mm jag tänker med kristallsjukan som Madde säger. Fast i en mildare grad.
    Ja, hoppas att yrseln går över under helgen.

    Krya på dig! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *