En dag med kraftig yrsel

Godkväll!

Hoppas er torsdag varit bättre än min. Jag vaknade upp med kraftig yrsel. Åkte däremot till radion. Valde att sluta tolv då jag inte kunde koncentrera mig pga yrseln. Gick ner till centrum och tog bussen hem.

Väl hemma så kollade jag på en dokumentär men valde tillslut att lägga mig och vila då jag hade yrsel plus att jag var extremt trött. Sov typ två timmar och sen kom personalen upp med middag. Så har ätit middag och kollat på en film. Det blir ingen filmrecension pga yrseln. Hoppas verkligen yrseln har försvunnit när jag vaknar imorgon!

4 svar på ”En dag med kraftig yrsel

  1. Yrsel är inte roligt. Tappert av dig att ändå åka till jobbet. Kanske var sömn du behövde. Hoppas det.

    Krya på dig! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *