Minusgrader och snö

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Här har man varit på radion. Där har jag bland annat haft indiemöte. Där satt vi upp mål för kommande 14 dagarna. Det blev att jag har som planering att spela in mitt nya program nästa onsdag. Här har vi haft minusgrader och det har börjat snöa. Så man får se hur det ser ut att ta sig till radion imorgon. När jag slutade så gick jag ner till centrum och där tog bussen hem.

Ikväll har jag skickat en present till en bloggkollega via en hemsida. Vill inte säga förmycket då hon kan se detta. Hoppas hon blir glad över presenten.

Ikväll har jag kollat på Volcano på disneyplus.

Handling:

Plötlsigt efter en jordbävning i Los Angeles så har lava börjat komma upp. Snart inser de att den är en vulkan och att den kommer få ett utbrott. Frågan är om de kommer kunna rädda något av Los Angeles och vilka kommer överleva.

Recension:

Denna film kom 1997 alltså samma år som Dantes peak kom. I huvudrollerna ser vi Tommy Lee Jones och Anne Heche. Tommy Lee Jones ser vi annars i Men in black filmerna. Anne Heche ser vi också i Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Tyvärr dog Anne förra året 2022 endast 53 år gammal. Filmen är inte lika bra som dantes peak men kan vara värd att se om man gillar katastroffilmer.

Jag ger filmen 3/5

8 reaktioner till “Minusgrader och snö”

  1. Vad bra att du har det inplanerat. Kom några flingor här med igår & även idag torsdag. Men det är så lite. Å minus grader här med.
    Hoppas personen blir glad över presenten 🎁😊.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  2. Läste att i göteborg var det kaos i lokaltrafiken. Tur det är varmt hos oss 🙂 Bra med planering och kul att få spela in ditt program igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *