Tisdag, bokläsning och helt galet trött

Godkväll!

Hoppas du har haft en bra tisdag. Här har jag varit på radion. Har läst några kapitel i boken. Jag kan nämna att boken jag läser på svenska är den boken som filmen Jurassic park är baserad på. Vid tre tiden så slutade jag och då gick jag till busshållplatsen. Tog bussen ner på centrum och var in på hemmakväll. När jag var klar där så åkte jag bussen hem.

Nu är jag galet trött. Så orkar inte skriva någon filmrecension. Hoppas jag blir piggare snart då det känns som jag är trött och inte orkar göra allt som jag skulle vilja göra. Däremot vet jag att jag måste lyssna på kroppen.

4 svar på ”Tisdag, bokläsning och helt galet trött

  1. Så många som pratar om den där galna tröttheten. Att man knappt orkar stå upprätt ens. Hoppas det vänder då dagarna blir ljusare. Vi är inte gjorda för det här mörkret.

  2. Hoppas att du idag – onsdag är piggare. Det var bra att du avstod att skriva film recensioner. För att lyssna på kroppen & hjärnan 👍.

    Hoppas att du har en bra dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *