Minusgrader, snö och grov ångest

Godkväll!

Hoppas du har haft en bra måndag. Här har man varit till radion. Jag tog bilden ovan när jag stod och väntade på bussen. Här har vi fått minusgrader och lite snö. Så det var halt att gå till och från bussen. Höll på att ramla två gånger på vägen till bussen och till radion. Valde att ta med en bok som jag har tänkt läsa nu i februari. Det är inte säkert att jag hinner läsa ut den denna månad. Läste ett eller två kapitel när jag kom till radion. På eftermiddagen så hade jag kraftig ångest men stannade kvar ändå till klockan tre då jag slutade. Gick till busshållplatsen då det var för halt för att vilja gå ner till centrum. Så tog bussen direkt hem.

Ikväll har jag kollat på Walk the line på disneyplus.

Handling:

Denna film handlar om hur Johnny Cash liv och hur han upptäcktes som artist. Man få följa honom från det att han är barn och i karriären. Hur hans privatliv påverkades av att han var ute på turné ofta.

Recension:

Denna film kom 2005. Filmen var nominerad till 5 stycken Oscar och vann en Oscar. Det var Reese Witherspoon som vann Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. Det är Joaquin Phoenix som spelade Johnny Cash. Reese Witherspoon spelade rollen som June Carter. Filmen är en väldigt bra film med mycket sång och musik. Detta är ett måste att se om man gillar Johnny Cash musik och inte har sett denna film förut.

Jag ger filmen 3,5/5

11 reaktioner till “Minusgrader, snö och grov ångest”

  1. Det har varit lite varmare nu i några dagar, men det ska komma en köldknäpp nu i dagarna. Det gillar jag inte alls. Jag vill bli av med snön, kylan och halkan nu.

  2. Så mycket snö det är i dina trakter. Här har det varit milt ett tag så det mesta av snön har smält bort. Men en del is finns det tyvärr kvar, och snart ska det snöa igen.
    Jag tycker också att Walk the line är en bra film. Jag brukar inte lyssna på Johnny Cash annars, men jag tyckte om musiken i filmen. Skådespelarna var också jättebra.

  3. Här har det bara varit otroligt kallt ute idag. Men jag vet inte om det har kommit snö, bara frost på taken. Ångest är inge kul men starkt av dig att stanna kvar trots att den var så stark 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *