Dagen + Bloggutmaning

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag gått en promenad och städat lägenheten med personal. Har även bytt sängkläderna och duschat plus tvättat håret. Har också lyssnat klart på ljudboken Lida av Stephen King. Recension kommer imorgon. Har också börjat lyssna på ljudboken Främlingen av Diana Gabaldon.

Ikväll har jag kollat på Filmen Lida som är baserad på boken Lida av Stephen King.

Handling:

Efter en allvarlig trafikolycka blir den framgångsrike författaren Paul omhändertagen av en av sina hängivna läsare, Annie. Han blir allt sämre och flyttar hem till henne för att få vård. En dag läser han i tidningen om en seriemördare som har arbetar på sjukhus, där hon kallblodigt tagit livet av flera patienter. Bilden bredvid artikeln föreställer Annie. Paul förstår plötsligt varför hon alltid låser in honom och varför hon ger honom sprutor.

Jag tycker filmen var bra och är ett måste att se om man gillar skräckfilmer som är baserad på böcker av Stephen King. Däremot så ska man nog läsa eller lyssna på boken om man inte har det.

Bloggutmaning: Andra advent. är det något ljus tänt?

Nej har inga ljus tänt här hemma. Däremot fick jag ett ljus i min rituals adventskalender.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Dagen + Bloggutmaning”

 1. Gillar man skräckfilmer kan jag då tänka mig att den där var spännande, samt jag har haft ljus tända här i eftermiddag och har nu ikväll =D

 2. Fy den där låter jätteläskig! Hade varken sett filmen eller läsf boken. Är för feg, tror jag varit rädd hur länge som helst efteråt.

 3. Så skön söndag du verkar ha haft. För mig är duscha att åxå tvätta håret. Men att duscha kroppen. Så duschar man bara kroppen.

  Det är alltid en kul känsla att lyssna slut på en bok. Sen börja på ny bok 😊.

  Den filmen låter bra. Vet ej om jag har sett någon Steven King film. Men jag är inget fans av att se skräckfilm direkt.

  Det är så mysigt att tända ljus 🥰. Jag tänder bara värmeljus. Nu får du ju tända det ljuset som du har fått i julkalendern 🙂. Det är säkrare att tända ett sånt ljus än ett som man sätter i en ljusstake.

  Hoppas att du får en bra vecka ❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *