Dagens wordpress fråga

Vilket är ett ord som beskriver dig?

Annorlunda Har i hela mitt liv känt mig annorlunda. Även när jag gick i gymnasiet så kände jag mig annorlunda. 2012 fick jag veta varför då jag fick min ADD diagnos av en psykolog. För mig var det skönt att få veta varför jag bitvis haft koncentrationssvårigheter och även att jag saknar tidsuppfattning.

7 reaktioner till “Dagens wordpress fråga”

  1. Skönt att du fick svar på dina funderingar år 2012. Så du kunde få verktyg på hur du skulle hantera det på bästa sätt.

    Ha en bra dag!

  2. Pragmatisk är nog ordet för mig. Är väldigt mycket så här är det och man kan inte ändra så mycket på det, typ jag har en kronisk sjukdom och den måste jag leva med, varför sörja hur det skulle kunna varit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *