Äntligen bättre och Jurassic world

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra.

Här känner man sig bättre. Började dagen med Säsong sju av Fear the walking dead. Det största problemet jag har haft idag har varit huvudvärk men har inte tagit ipren då jag inte vill göra det i onödan. Har också duschat och tvättat håret. Har fått en del av mina kläder tvättade på basen då jag fortfarande inte fått en ny tvättmaskin.

Idag har unnat mig ett påskägg från Rituals i Sakura serien. Köpte det på Åhlens plus köpte också handsprit från Rituals i samma kollektion. Då kom jag upp i summan man skulle handla för för att få en gåva. Jag kommer självklart visa påskägget och det andra när jag hämtat ut det.

Ikväll har jag kollat på Jurassic world på netflix.

Handling:

Det har gått 22 år sedan John Hammond skapade Jurassic park. Nu har forskarna och personalen skapat än ny mer modern park med levande dinosaurier. De har skapa en ny sorts dinosaurie som de har gjort i labbet. De vill inte erkänna vad de har korsat för olika dinosaurier. När den lyckas ta sig ur sin ”bur” så får Owen och hans tränade raptors uppgift att leta rätt på den förrymda dinosaurien.

Denna film kom 2015. Owen spelas av Chris Pratt. Chris har vunnit pris för sin roll i denna film. Jag tycker denna är en bra action/ fantasy film. Idag finns det tre Jurassic world filmer och samanlagt sex filmer om man slår ihop antal jurassic park och Jurassic world filmer. Jag såg inte denna på bio men det skulle ha varit häftigt att se den i 3D.

Ikväll kommer jag få mitt paket levererat från Amazon. Det jag beställde i måndags. Kan följa leveransen via en app och det är ca 1,5 timme innan jag kommer få mitt paket levererat.

Imorgon är det Torsdag och då har jag tänkt att vara inne. Vill inte gå ut för tidigt men känner jag mig ännu bättre imorgon så kan jag gå ut på fredag! Tänker också be om hjälp att byta sängkläderna imorgon och att jag får hjälp att städa lite i lägenheten. Speciellt dammsugning.

8 reaktioner till “Äntligen bättre och Jurassic world”

 1. Skönt att du känner dig bättre. Drygt att du blev sjuk igen. Snällt av basen att tvätta kläder åt dig.
  Kul med påskägg & paket 😊.
  Det är bra att gå ut lite. Få in lite frisk luft i kroppen. Det kan skynda på lite att bli frisk.
  Skönt att byta sängkläder.

  Krya på dig! Hoppas att du får en bra dag!

 2. Drygt att behöva vänta på en ny tvättmaskin men skönt att du har fått hjälp med att tvätta lite kläder tills tvättmaskinen kommer. Passade också på att duscha och tvätta håret igår, så skönt 🙂

 3. skönt att ha fått en del del gjort. <3 Vad kul med ett sånt påskägg, tror aldrig jag köpt något sådant påskägg förut vad var det i det
  ? 😀 <3
  krya på dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *